Moldovan T. Ioan si fiul

Rezultate nationale top 50

    1  General Palmares Maturi 2009

    2  Crescatori Demifond 2009

    2  General Palmares Tineret 2008  

    3  Crescatori As Palmares 2009          

    3  General Tineret 2008 

    4  Crescatori General Palmares  2009

    4  Fond Maturi 2008

    4  Crescator General 2009

      6  Crescator General Palmares 3 ani 2013

     7  Berlin Palmares 2 ani 2013

    7  General Palmares Tineret 2008            

    7  General Tineret 2008 

     8 As Speed Pui 2019 

    8  As Palmares Maturi 2009

    8  General Tineret 2008  

    8  Fond Tineret 2008

    8  General Maturi 2008

      9 General Tineret 2016 

    9 General Maturi 2009 

    9  Demifond Maturi 2009 

    9  As Maturi 2009

   10  As Maturi 2009

   11  General Tineret 2008 

     12 Crescator General Palmares 2017 

   12  Crescator Demifond Palmares 3 ani 2013

   12  Crescator Palmares 3 ani Viteza  2011

    13   Crescator Palmares 3 ani General  2014 

   13  Viteza  Palmares Tineret 2010  

   13  Crescatori As 2009

   13  General Palmares Maturi 2008  

   13  General Palmares Tineret 2008

    14 As Speed Pui 2019 

   14 Fond Tineret 2016 

   15 Crescator General 2016 

   15 Demifond Tineret 2016 

  15  Crescator Palmares 3 ani Demifond 2011

  16 Crescator Demifond 2016 

   16  Crescator Palmares 3 ani Fond 2014

   16  Demifond Tineret 2013

  16  Viteza  Palmares Tineret 2010  

  16  Crescator Viteza  Palmares 2010

  16  Crescator General Palmares 2009

   17 Crescator Demifond 3 ani Palmares 2017 

  17  Crescator General Palmares  2012

   18  Crescator General Palmares 2013

  18  General Palmares  3 ani  2012                   

  18  General Maturi 2008

  19  As Speed Tineret  2012

  19  Crescatori Viteza 2009

  19  General Tineret 2008 

   20 Crescator Demifond Palmares 2016 

  20  Crescatori Viteza Palmares 2009

   21 Crescator Palmares 3 ani Demifond 2014 

   21  General Tineret 2013

  21  General Palmares Maturi 2009

  21  Crescator Demifond Palmares 2009

   22 Crescator Demifond Palmares 2017 

   22  Crescator Demifond Palmares 2013

  22  General Palmares  2012

  22  General Palmares Maturi 2010

   23 Crescator Palmares General  2014 

   23 Palmares Berlin 2014 

   23  Crescator Fond Palmares 3 ani 2013

  23  Viteza Maturi 2009

  23  As Palmares Maturi 2009

   24 General Tineret 2016 

  24  Viteza Palmares Maturi 2009

  24  General Tineret 2008 

  24  General Palmares Tineret 2008            

  25  General Tineret 2008

  26  As Maturi 2009

  25  Crescator As 2009

  26  Crescator Fond Palmares 2013

  26  General Tineret 2008

   26 Crescator Demifond Palmares 3 ani 2016

  27 Viteza Palmares Tineret 2016 

   27 Crescator Palmares Fond 2014 

  27  Crescator  Viteza Palmares 3 ani  2013

  27  General Maturi 2009 

  27  As Tineret 2009 

  27  Crescatori General 2009

  27  General Maturi 2008

  27  General Palmares Maturi 2008

   28 Crescator Viteza 2016 

  28  Viteza Tineret 2013

  28  Crescator Pui Palmares 3 ani  2012

   29 Crescator Pui  2018

  28  Crescatori As  2008  

  29  Crescator Viteza palmares 3 ani 2012 

  29  Crescator Demifond 2011

  29  General Maturi 2009 

   30 Crescator Pui Palmares 2017 

   30  Crescator Demifond 2013

  30  Crescator Demifond Palmares 3 ani  2012

  30  General Palmares Maturi 2009         

  30  General Tineret 2008 

   31  As Speed Tineret 2013

  31  Crescator Pui Palmares 2 ani 2011 

  32  Crescator Demifond Palmares 2012        

  32  Crescator General 2011

  32  Crescator Demifond Palmares 2010 

  33  General Pui 2010

  33  Viteza Palmares Maturi 2009

  33  Crescatori As  Palmares 2008 

   34  Crescator General 2013

   34  Crescator Viteza Palmares 2 ani  2011

   34  Mare Demifond Maturi 2010          

   34  General Tineret 2008 

    35 Crescator pui Palmares 2019 

    35 Crescator Palmares Demifond 2014 

   35 As Speed Pui 2019 

  35  General Tineret 2008 

  36  General Tineret 2008       

  37  Fond Maturi 2008

   38 Crescator Pui Palmares 3 ani 2013

  39 Viteza Tineret Palmares 2016 

  39  General Palmares Maturi 2009

  39  Crescatori Fond Palmares 2009

  40 Crescator Fond 2008

  40  As Tineret 2008

  40  General Maturi 2008

  41 As Spee Pui 2020

  41 Crescator pui Palmares 2020 

  42  Crescator Demifond Palmares 2 ani 2011

  42  General Tineret 2008 

  42  General Tineret 2009           

  42  General Palmares Maturi 2009

  44  Fond Palamares  2012

  44  As Tineret 2008

  45  General Tineret 2012

   46 Crescator Pui 2019 

  46  Crescator Fond Palmares  2012

  46  General Palmares Maturi 2009

   47  Crescator Viteza palmares  2013

  47  Crescator Viteza 2010

  47  Viteza  Palmares Tineret 2010

  48 As Speed Tineret 2016 

  48  Viteza Maturi 2011

  48  As Speed Tineret 2013

  48  General Tineret 2008 

  49  General Palmares Maturi 2008    

  50  Crescator General 2012   

  50 As Speed Palmares 2014  

  50  Fond maturi 2008